Оголошення

Події

News image

Студентка-дизайнер Галицького коледжу прив

Євгенія Мартиневич, студентка відділення дизайну групи М-41, отримала диплом II ... Детальніше...

Із глибини ресторанного бізнесу: «Вступ до фаху» (навчальна практика)

Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Пивоварна ресторація «Ковчег» - унікальний  заклад ресторанного господарства не лише в Тернополі, але і на території усієї України. 7 вересня студенти групи Р-28 спеціальності «Ресторанне обслуговування» з викладачем дисциплін ресторанної справи Гладчук О.П.  побували на екскурсії в ресторані-пивоварі у вигляді корабля.

Студенти ознайомилися з концепцією закладу,  у якому  кожна деталь, кожен куточок, абсолютно все до найменших дрібниць  пронизані загальною ідеєю.  Ресторан-пивоварня має дуже цікавий живий інтер’єр, який дозволяє зануритися в доісторичну атмосферу. Велике захоплення в студентів викликали елементи декору залів ресторану, кожен із яких знайшов своє місце в реалізації цього екологічного проекту.

Майбутні фахівці з ресторанного обслуговування ознайомилися із основними та додатковими  послугами закладу. Зацікавлення екскурсантів викликали додаткові послуги, що можуть задовільнити навіть найвибагливішого клієнта: дитяча кімната, продаж екологічних, фермерських смаколиків, равликова ферма, кейтерингові послуги, зоокуточок свійських тварин.

Проведена екскурсія була дуже пізнавальною, студенти отримали незабутні враження від унікального закладу та  захоплюючої розповіді, а найголовніше – набрались креативу і бажання постійно працювати над собою, самовдосконалюватися, творити щось нове та досягати у своїй діяльності неабияких вершин.

Коментарі: