Події

News image

ОСВІТНІЙ ТУР У ПОЛЬЩУ

У період з 15 по 17 листопада 2017 року студенти Галицького коледжу імені В’я... Детальніше...

Оголошення

News image

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ПРО СА

Президент України Петро Порошенко своїм указом увів у дію рішення РНБО від 28 ... Детальніше...

Дні професійного зростання для студентів спеціальності «Ресторанне обслуговування» 20 – 24 березня 2017р.

У понеділок, 20 березня, проведено зустріч із представниками кавової компанії R.A.I.V GROUP та професійної академії Barista, які розповіли про історію виникнення кави, ознайомили з навиками роботи баріста, почастували смачною та ароматною кавою.

У вівторок, 21 березня, проведено майстер – клас: «Сучасні тенденції приготування крем – супів зі шпигату та грибів» від шеф – кухаря ресторану «Водограй» Андрія Гавтрилюка. Під час заходу студенти мали змогу спостерігати навики роботи кухаря, а також вдало застосували набуті знання на практиці. Андрій Гаврилюк поділився досвідом роботи шеф – кухаря та розкрив декілька професійних секретів «Робота кухаря клопітка та важлива, адже від нашої їжі залежить стан нашого здоров’я!»

У четвер, 23 березня, відбувся майстер - клас із тематикою «Барна справа. Флейринг». Захід відбувався за участі бармена Михайла Харковського. Флейринг у виконанні Михайла - це артистичне приготування напоїв змішаного типу, в процесі якого бармен обертає, перевертає, підкидає і ловить шейкер, пляшки, лід та інші барні аксесуари. Бармен поділився навиками роботи у нічному клубі «AIIURE», а також допоміг вивчити нові елементи флейрінгу.

У п’ятницю, 24 березня - екскурсія до ресторану «Галич», де було проведено зустріч із працівникам закладу. Студенти мали змогу ознайомитись із наданням кейтерингових послуг кампанією «Галич – фуршет». Кейтеринг, фуршети, щвецький стіл – це одна за найпопулярніших форм проведення святкових, тематичних заходів на сьогоднішній день. Кейтерингова компанія «Галич Фуршет» має семирічний досвід роботи та організовує заходи провідних компаній. Заклад приємно потішив студентів смачними фуршетними закусками та незвичайним, сучасним інтер’єром у етностилі.

Коментарі: